Keresési tipp, hogyan használd a keresőt!
További keresési feltételek hozzáadásához klikkelj fent, vagy írd be a kulcsszó mezőbe!
Összesen 152 találat
 <   1 2 3 4 5 6   >  Utolsó

Batthyány Borozó

Cím
4024 Debrecen, Batthyány u.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
2004 óta, hogy a Batthyány Borozó megnyitotta kapuit a belváros szívében sok minden történt. Rengeteg barátot szereztünk a kellemes, téli forralt boros estéken vagy a nyári melegben a teraszon fröccsöt szürcsölgetve.

Belgian Beer Café

Cím
4025 Debrecen, Piac u.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
Ez a vendéglátóhely egy igazi, autentikus századfordulós belga étterem hangulatát hivatott visszaadni. A családias, meleg, barna színek ( a tölgyfapadló, eredeti berendezési tárgyak, a patinás, antikolt, tojáshéj színû falak ) mind erre utalnak. A nagyméretû bárpult a Belgian Beer Cafék lelke, mely márványborítású, cukorkás szekrénnyel díszített és a minõségi sörcsapolás igényeit kielégítõ hûtõ- csapoló és mosogató rendszerrel van ellátva. A pult körül az egyedi, színes, cementlapos padlódíszítésen, a praktikus bárszékek szolgálják a sört szeretõ vendégek és a bárpultnál kiszolgálók közvetlen kapcsolatát. A termeket tükörberakásos ( térnagyobbító ) keményfa burkolat, keretezett csiszolt üveges térelválasztók, ólombetétes ajtók, ablakok, egyedi fogasok, kalaptartók teszik meghitté. Az ülõbútorok többféleségét igény szerinti préselt fa, többszínû bársonyborítás biztosítja. A különleges tervezésû, vastag fa asztalok márványberakással, korsótartókkal jól illeszkednek a hely miliõjéhez. A különleges hangulatot segítik a sárgás fényt adó csillárok, ólomüveg-betétes, rejtett bárvilágítók és az asztalok felett belógatott, állítható magasságú, régi lámpák. A falakon és a teremben Belgiumra emlékeztetõ, valamint az ottaniak szokásaira utaló képek, ereklyék találhatók. Külön színfoltja ennek a franchise-nak a leuven-i kályha, mely még családiasabbá teszi a környezetet. Az étteremben a hagyományos belga ételeken kívül a nemzetközi és a franciás konyha különlegességeit kóstolhatjuk meg a vallon és flamand sörfőző mesterek évszázados hagyományokon alapuló sörkészítési tudományával elkészített csapolt és üveges söröket

Best Western Kálvin étterem

Cím
4026 Debrecen, Kálvin tér
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
A Best Western Hotel Kálvin *** a Kálvinista Róma Debrecen - centrumában a Református Nagytemplom mellett található. Központi fekvésénél és családias hangulatánál fogva mind a családok, mind pedig az üzletemberek kedvelt szálláshelye. A télikert hangulatú, üvegtetős, Best Western Kálvin Étteremben és teraszán a magyar és nemzetközi vendéglátás mesterműveit kínáljuk szállóvendégeink és a debreceni nagyközönség számára.

Blaháné Étterem

Cím
4024 Debrecen, Blaháné u.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
Éttermünk 1994-ben nyílt Gál István vezetésével a belváros szívében, a Maróthy György Kollégium épületének földszinti részében.

Bóbitás Étterem

Cím
4024 Debrecen, Varga u.
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!
Engedje meg, hogy a magam és kollégáim nevében meghívjam Önt egy ínycsiklandozó felfedezőútra, Debrecen városközpontjától 15 km-re az erdő közepébe! Ígérjük, nem fog csalódni bennünk! Nálunk meghitt hangulatban fogyaszthatja el családi vacsoráját.

Both-Dega Büfé

Cím
4032 Debrecen, Egyetem tér
Hely telefonszáma
Értékeld Te először ezt a helyet!

Cafe Bohém

Cím
4025 Debrecen, Piac u.
Belgian Beer Cafe hálózat része
Hely telefonszáma
9.5 (1)
Értékelés:
Ételek: 8
Tálalás: 9
Tisztaság: 10
Hangulat: 10
Kiszolgálás: 10
Ár/érték arány: 10
Debrecen második legidősebb, 400 éves, épülete ad otthont éttermünknek. Ebben a patinás házban közel 170 éve működik vendéglátó-ipari egység, a Belga Étterem és Söröző 2001. augusztus 24-e óta várja kedves vendégeit. Az épület műemlék jellegű, ezért az átalakításnál figyelembe kellett venni a város főépítészének a véleményezését is, amelynek következményeként a ház a mai napig őrzi elődeink sajátos építészeti világát.

Calico Jack Pub

Cím
4026 Debrecen, Bem tér
Hely telefonszáma
8 (4)
Értékelés:
Ételek: 8.5
Tálalás: 7.8
Tisztaság: 7.5
Hangulat: 7.8
Kiszolgálás: 7.8
Ár/érték arány: 8.5
A fedélzeten tartózkodás alatt mindenki maximálisan elégítse ki étel és ital szükségleteit, mert egy esetleges partraszállásnál - az antarktiszi hideg ismeretében -beálhat a szervezet kihülése és a lassú, könyörtelen fagyhalál. Magas alkoholtartalmú italok fokozott fogyasztása lassítja a folyamatot.

Campus Étterem

Cím
4032 Debrecen, Kassai út
Hely telefonszáma
5.8 (1)
Értékelés:
Ételek: 8
Tálalás: 7
Tisztaság: 9
Hangulat: 4
Kiszolgálás: 1
Ár/érték arány: 6
Éttermünk belső tere látványosan megújult. A modern eszközöknek is köszönhetően magas színvonallal várjuk kedves Vendégeinket.

Caragana Étterem

Cím
4028 Debrecen, Sámsoni út
Hely telefonszáma
7.3 (1)
Értékelés:
Ételek: 7
Tálalás: 8
Tisztaság: 7
Hangulat: 7
Kiszolgálás: 8
Ár/érték arány: 7
A Caragana Étterem és Panzió Debrecen legszebb részén a Nagyerdő mellett található. A Főnix Csarnoktól, uszodától csupán néhány száz méterre helyezkedik el. A város központja, illetve az Aquaticum Élményfürdő, állatkert, vidámpark könnyen megközelíthető autóval, busszal, esetleg könnyed sétával.
 <   1 2 3 4 5 6   >  Utolsó
youmetry